Onze logopedisten

Mijn naam is Danique de Bruijne.  Ik heb in 2021 de opleiding Bachelor Logopedie en Audiologie (afstudeerrichting logopedie) afgerond aan de Arteveldehogeschool te Gent. In september ben ik begonnen met werken bij vanNoordenne logopedie waar ik ook mijn afstudeerstage heb gelopen. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Tijdens de opleiding heb ik meerdere stages gelopen in Nederland en BelgiĆ«. Maar ik wist dat ik na mijn opleiding graag in Nederland wilde werken. Bij voorkeur in Zeeuws-Vlaanderen waar ik zelf ook vandaan kom en opgegroeid ben.  

Ik ben met veel enthousiasme begonnen aan  het werk in de praktijk. Ik kijk er naar uit om veel ervaring op te doen. Waarom vind ik logopedie een mooi beroep? Ik ben heel leergierig en zoek graag naar alle mogelijkheden om een probleem aan te pakken. Daarbij vind ik het fijn om een-op-een therapie te geven zodat ik mijn volle aandacht kan geven aan de persoon die voor mij zit. Samen kunnen we een manier zoeken om het communicatieprobleem aan te pakken.  

Op dit moment ben ik een allround logopedist en volg ik geregeld bijscholingen om mijn kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied logopedie.

Tot slot ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). 

U kunt mij contacteren via:

Telefoon: 06 516 092 49

E-mail: daniquedebruijne@vannoordennelogopedie.nl